Pozdravni govor


Prof.dr.sc. Zrinka Tarle
Dekanica Stomatološkog fakulteta
Sveučilišta u Zagrebu
Predsjednica kongresa

Poštovani i dragi kolegice i kolege,

Iznimna mi je čast i veselje pozvati Vas na 7. Međunarodni kongres Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji će se održati 21. i 22.  svibnja 2021. godine u Rovinju u hotelu Lone.

Svjesni izazovne epidemiološke situacije, nadamo se da ćemo do kraja svibnja biti u mogućnosti održati naš kongres uživo u skladu s najvišim epidemiološkim standardima.

Kao i svake godine, nudimo dvije radionice i niz izvrsnih predavanja eminentnih europskih i hrvatskih stručnjaka iz područja restaurativne dentalne medicine, endodoncije, protetike, parodontologije, implantologije, ortodoncije i estetske kirurgije.

Sigurna sam da ćete u paleti ponuđenih sadržaja, kako znanstvenih tako i stručnih, pronaći puno toga zanimljivog za Vaš svakodnevni rad.

Naravno, uz najavljena pozvana predavanja, tradicionalno će se održati i izložba naših korporativnih partnera i trominutne oralne prezentacije prijavljenih sažetaka Vaših radova.

Znajući da virtualna komunikacija, bez obzira na pružena znanja, ne može nadoknaditi naše socijalne kontakte, željno isčekujemo naš susret u Rovinju.

Od srca Vas pozivam da svojom nazočnošću pridonesete još jednom važnom događaju u našoj dentalnoj medicini, obogatite svoje znanje i ispunite prazninu nastalu nedostatkom kolegijalnih druženja u prethodnom teškom razdoblju.

U očekivanju susreta, najsrdačnije Vas pozdravljam,

Prof.dr.sc. Zrinka Tarle
Dekanica Stomatološkog fakulteta
Sveučilišta u Zagrebu
Predsjednica kongresa